Állásajánlat

Könyvelőt keresünk csapatunkba az alábbi elvárásokkal:

  • teljesen önálló munkavégzés
  • Kulcs-Soft könyvelő program ismerete (ebben a programban kell könyvelni)
  • munkaviszony
  • belvárosi iroda (1051 Budapest, Vigyázó Ferenc utca 6.)
  • irodában történő munkavégzés
  • elsősorban főállású, de minimum 6 órás munkaidő

A Dr. Szeiler & Partners Kft. jogi, adótanácsadói és könyvelési feladatokat lát el ügyfeleinél. Jelenleg a könyvelési részlegünkhöz keresünk Kulcs-Softban önállóan dolgozni tudó könyvelőt.

A munka részét képezi az ügyfelek által átadott dokumentumok lekönyvelése, bérszámfejtés, ügyfelekkel történő egyeztetés, hó végén a könyvelt cégek ellenőrzése (minden bevallás megtörtént, az adófolyószámla rendben van).

Cégünknél kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy ügyfeleink könyvelése tükrözze az aktuális állapotot és minden bevallás, bizonylat feldolgozásra kerüljön, hó végén az adófolyószámla és Ügyfeleink legfontosabb mutatói ellenőrzésre, egyeztetésre kerüljenek, tehát ne csak a bevallások legyenek benyújtva, hanem valamennyi analtika is az aktuális állapotot mutassa (pl.: bankok is legyenek lekönyvelve, vevő-szállítók időszakosan egyeztetve stb...).

Csapatunkat több jogász és adótanácsadó kolléga erősíti, a könyvelést pedig adatrögzítők is segítik. Irodánk kollégái, partnerei régóta állandóak, jelenleg is hosszú távra keresünk irodánk bővülése miatt könyvelő munkatársat. Amennyiben bármilyen kérdés merül fel, számíthat a kollégák segítségére, mert egy csapatként működünk és mindig segítjük egymást, amely az új munkatársunkkal szemben is elvárás.

Fényképes önéletrajzot, fizetési igénnyel és néhány soros motivációs gondolattal a következő e-mail címre várjuk: allas [gDoe7FGFgNW*] drszeiler [sTbexZtVZgE8] hu

Kérdés esetén az ügyvezető elérhetősége: Kocsis Zoltán 06 70 523 2785

Kérem Önéletrajzát csak akkor küldje el, ha valóban képes önállóan dolgozni és ismeri, használni tudja a Kulcs-Soft könyvelés programját.

Adja meg nevét és telefonszámát, visszahívjuk!
Kérjük adja meg a teljes nevét. Pl.: Kovács Ferenc vagy Dr. Kovács Ferenc András.
A mező minimum kettő és maximum négy szóból álló nevet fogad el.
+36
Kérjük adja meg telefonszámát: körzetszám + telefonszám. Ne használjon 06 vagy +36 előtagot. Pl.: 30 123-4567 vagy 55 123-456
Kérjük adja meg e-mail címét
Kérjük egy-két kulcsszóval jelezze felénk, hogy miben segíthetünk Önnek.
(Pl.: adóellenőrzés, jogi képviselet, könyvelés stb.)