Kapcsolat

Teljes körű online szolgáltatás, képviselet, találkozás nélkül!

1051 Budapest,
Vigyázó Ferenc utca 6. III/4.
34-es kapucsengő

Mobil: +36 70 676-5989, +36 70 523-2785
E-mail: info [gDoe7FGFgNW*] drszeiler [sTbexZtVZgE8] hu

Adószám: 26151182-2-41
Cégjegyzékszám: 01-09-304634 
Bankszámlaszám: 10918001-00000096-40860001

Útvonaltervezés

Kérjen visszahívást

Dr. Szeiler & Partners Könyvelő és Adótanácsadó Iroda

Rólunk, küldetésünk

' Nálunk nem csak a könyvelése, hanem az adózása is rendben van! '

Számunkra a legfontosabb, hogy ügyfeleink az általuk elvárt szolgáltatást kapják, valamennyi tevékenységünk során, ugyanis az igények különböznek. Van aki ha tehetné soha nem foglalkozna a cége könyvelésével, számadataival és van olyan cégvezető aki mindig szereti tudni hogyan állnak cége adatai. Van aki mindent elektronikusan szeret intézni van aki a személyes találkozás elkötelezettje. A folyamatos együttműködés során ahogy észleljük ezen igényeket alkalmazkodunk hozzá, viszont az anyagok, adatok szolgáltatását elvárjuk ügyfeleinktől.

Mivel 20 éve foglalkozunk adózással, ezért az alapoktól, szinte a kezdetek óta ismerjük a NAV felépítését (mint a számítógépes szakember aki commodore géppel kezdte pályafutását) és ismerjük az adózók, Ügyfeleink azon problémáit amit ők még nem is látnak. Mindig Ügyfeleink teljes adózását próbáljuk nézni, nem csak egy adott problémát, mivel lehet, hogy egy problémát megoldunk, de lehetőleg az ne okozzon egy másik kérdéses helyzetet. Az adózásba nem csak a könyvelés, hanem a társaság adatai, céges struktúrák, az ügyfél által alkalmazott szerződések, adózási módok is beletartoznak így azt együtt kell látni, együtt kell kezelni.

Ügyvédi iroda

' Nálunk mindent egy helyen tud intézni adózásával kapcsolatosan. '

Egy vállalkozásnak adózásához és működéséhez szüksége van könyvelőre, adótanácsadóra és ügyvédre, lehetőleg adózásban jártas ügyvédre. Néha szükség lehet könyvvizsgálóra, munkajogászra és pénzügyi tanácsadóra is. Irodánk az adózásra szakosodott és valamennyi szakemberrel rendelkezik vagy napi kapcsolatba áll velük, így mindent egy helyen tud intézni. Márpedig ez fontos idő és bizalom szempontjából is, mivel nem kell több helyre szaladgálnia és több cégben megbíznia, előről elmesélni a helyzetét.

Mi hiszünk abban, hogy egy hosszútávú együttműködés során sokkal előnyösebb helyzetbe kerül vállalkozása, mivel megismerjük és az igényeire tudunk fókuszálni, megoldási javaslatokat nyújtani és kialakítani jól működő adózási modelljét.

Dr. Szeiler Nikolett

Dr. Szeiler Nikolett
ügyvéd

- Ügyvédi Iroda irodavezető -

Dr. Szeiler Nikolett vagyok, 2008 óta kizárólag adózáshoz kapcsolódó jogi ügyekkel foglalkozom, mind az adóhatóság, mind bíróság előtt képviselem ügyfeleimet. Sok megbízónk érkezik hozzánk azzal a kérdéssel, hogy vajon lehet-e az Adóhatóság ellen fellépni egy adóellenőrzés során, vagy fogadjuk el, hogy a hatóságnak mindig igaza van. Úgy vélem és kiállok azon álláspontom mellett, hogy az Adóhatóság előtt az ügyfeleknek állam által biztosított vagy választható, de kötelező jogi képviselettel kellene rendelkeznie, mivel a cégvezetők a saját munkájuk szakértői, de nem adózási szakemberek.

Kocsis Zoltán

Kocsis Zoltán
közgazdász

- ügyvezető -

2000-ben kezdtem a pályafutásomat az APEH (NAV) szervezeténél. Ezt követően - a megfelelő tapasztalatot megszerezve - a gazdasági szférában szinte csak adóügyekkel foglalkoztam, foglalkozok. Napi szinten intézem ügyfeleink ügyeit, ügyes-bajos problémáit a NAV előtt. Én a személyes kapcsolatok elkötelezettje vagyok, ha az adóhivatal előtt kell eljárnunk, mert csak így lehet az ügyeket hatékonyan elintézni. Számomra nem jelent problémát kommunikálni a NAV-al, mivel napi szinten ezt csinálom.

20 éves adózási tapasztalattal a célom, hogy minden ügyfelünk teljeskörű képet kapjon adózásáról és adózási kérdésére, problémájára a legjobb megoldást nyújtsuk. Könyvelési szolgáltatásunk kialakításánál az adóellenőrzések és az egyéb adózási tapasztalatunkat használtuk fel, egyedi, teljeskörű szolgáltatást nyújtva ügyfeleinknek.

Nánási Zsuzsanna

Nánási Zsuzsanna
mérlegképes könyvelő, adótanácsadó

- könyvelőiroda vezetője -

1991-ben érettségiztem a Keleti Károly Közgazdasági Szakközépiskolában. 10 évig ügyvezetőként/irodavezetőként dolgoztam egy német és osztrák gyártók kizárólagos magyarországi képviseleteként működő Kft-nél. Megtanultam önálló felelősségteljes döntéseket hozni és megtapasztaltam egy mai magyar kisvállalkozás működését. 2010-ben a BGF PSZF által indított képzésen szereztem mérlegképes könyvelői bizonyítványt. Majd 4 évet az ország egyik legnagyobb állami tulajdonú cégénél dolgoztam pénzügyi munkatársként, valamint a felsővezető menedzser asszisztensének állandó helyetteseként. Ezzel bepillantást nyertem egy igazi nagyvállalat életébe is. Széleskörű tapasztalataimmal 2014 óta a DR. SZEILER ÜGYVÉDI IRODÁT erősítem és Dr. Szeiler & Partners Könyvelő és Adótanácsadó Iroda Kft. cégvezetője és főkönyvelője vagyok.

Adja meg nevét és telefonszámát, visszahívjuk!
Kérjük adja meg a teljes nevét. Pl.: Kovács Ferenc vagy Dr. Kovács Ferenc András.
A mező minimum kettő és maximum négy szóból álló nevet fogad el.
+36
Kérjük adja meg telefonszámát: körzetszám + telefonszám. Ne használjon 06 vagy +36 előtagot. Pl.: 30 123-4567 vagy 55 123-456
Kérjük adja meg e-mail címét
Kérjük egy-két kulcsszóval jelezze felénk, hogy miben segíthetünk Önnek.
(Pl.: adóellenőrzés, jogi képviselet, könyvelés stb.)