Dr. Szeiler Nikolett                                                       

Elérhetőségeim:                                                                                                                                     

e-mail: info [wnW5DKrg] drszeiler.hu                                                                                                                                                                                  

Szakterületeim: 

  • adójog,
  • pénzügyi jog                                                                                                                                           
  • társasági jog
  • ingatlanjog

Dr. Szeiler Nikolett

Szakmai végzettsége és tapasztalata:

Dr. Szeiler Nikolett ügyvéd, adótanácsadó, a doktori végzettség megszerzése után azonnal adójoggal kezdett el foglalkozni, amelyet 2009-ben külföldön is kamatoztathatott a londoni Kings College jogi karán.  2008 óta kizárólag adóellenőrzésekkel, végelszámolásokkal, felszámolásokkal és adójogi problémák megoldásával foglalkozik. 2011-ben elvégezte a Magyar Könyvvizsgáló Kamara Adótanácsadó képzését és jelenleg okleveles áfa szakértői szakvizsgáit végzi. Sok éves adójogban, adóellenőrzésekben szerzett gyakorlati tapasztalattal és elhivatottsággal végzi magánszemélyek és vállalkozások képviseletét adóhatóság és bíróság előtt, vagyonosodási, áfa és más különböző adónemekre kiterjedő vizsgálat során egyaránt. Munkája során a legfőbb szempont, hogy az adóhivatal és az ügyfelek érdekeit közelítse egymáshoz. Célja, hogy Ügyfelei a legjobb kedvezményben részesüljenek, a hosszú távú fennmaradásuk biztosítása és nyereségessége érdekében. Úgy véli, hogy az adóhivatal ellen az ügyfélnek nincs fegyvertára, nem rendelkezik olyan mértékű tapasztalattal, számviteli, jogi képesítéssel, hogy az ügyét megfelelően tudná képviselni, így mindenkinek javasolja, hogy az adóellenőrzés kezdetén kérjen tanácsot adójogban jártas szakembertől. A Hvg adózási magazinjának az adozona.hu oldalnak az állandó szakértője és szerkesztője, folyamatosan publikál adózási, felszámolási témájú cikkeket.

Dr. Nagy Viktor partner ügyvéd

Elérhetősége                                                                                    

nagyviktordr [wnW5DKrg] gmail.com                                                                                       

Szakterületei                                                                                                                                                                                                                           

  • biztosítási jog
  • társasági jog
  • büntetőjog
  • családjog

Dr. Nagy Viktor

Szakmai végzettsége és tapasztalata

2000-ben diplomázott a Miskolci Egyetem Állam- és Jogtudományi Karán. 2000 és 2004 között ügyvédjelöltként, a túlnyomórészt büntető ügyekkel foglalkozó Bárándy és Társai Ügyvédi Irodában dolgozott. 2004-ben fejezte be jogi szakvizsgáit, került felvételre a Budapesti Ügyvédi Kamarába. Ügyvédjelöltként szakmai tapasztalatait a büntetőjog, azon belül a gazdasági büntetőjog területén szerezte. Ügyvédként 2004-től társasági jogi és ingatlanjogi területen, egy javarészt ír befektetőket képviselő társaság állandó jogi képviselőjeként járt el. Ebben a pozícióban nagyszabású ingatlanbefektetési projektekben, projektfinanszírozásokban, valamint akvizíciók lebonyolításában vett részt. 2004-től az egyik legnagyobb német biztosítótársaság magyarországi alapítású leányvállalatánál lát el jogi képviseletet tartós megbízás keretében , így mind az élet-, mind a nem életbiztosításoknál jelentős szakmai tapasztalatra tett szert a biztosító előtti kárügyintézési eljárásban és a bírósági kártérítési ügyekben. 2007-től egy banki szoftverfejlesztéssel foglalkozó társaság jogi vonatkozású ügyeit irányítja. Magyar és angol nyelven beszél.

Szarkáné Nánási Zsuzsanna         

Elérhetősége:

nanasi.zsuzsanna [wnW5DKrg] drszeiler.hu

Szakterületei:

mérlegképes könyvelő, adótanácsadó

a Dr. Szeiler Ügyvédi Iroda irodavezetője

Dr. Szeiler & Partners Könyvelő Iroda Kft. cégvezetője és főkönyvelője vagyok

Szakmai végzettségem és tapasztalataim

1991-ben érettségiztem a Keleti Károly Közgazdasági Szakközépiskolában. 10 évig ügyvezetőként/irodavezetőként dolgoztam egy német és osztrák gyártók kizárólagos magyarországi képviseleteként működő Kft-nél. Megtanultam önálló felelősségteljes döntéseket hozni és megtapasztaltam egy mai magyar kisvállalkozás működését. 2010-ben a BGF PSZF által indított képzésen szereztem mérlegképes könyvelői bizonyítványt. Majd 4 évet az ország egyik legnagyobb állami tulajdonú cégénél dolgoztam pénzügyi munkatársként, valamint a felsővezető menedzser asszisztensének állandó helyetteseként. Ezzel bepillantást nyertem egy igazi nagyvállalat életébe is. Széleskörű tapasztalataimmal 2014 óta a DR. SZEILER ÜGYVÉDI IRODÁT erősítem és Dr. Szeiler & Partners Könyvelő és Adótanácsadó Iroda Kft. cégvezetője vagyok.

Dr. Füzi Tamás partner ügyvéd

Dr. Füzi Tamás ügyvéd 2001-ben szerezte jogi diplomáját, majd ügyvédjelöltként helyezkedett el egy kiemelten gazdasági joggal foglalkozó belvárosi ügyvédi irodában. A jogi szakvizsgát követően 2006-ban avatták ügyvéddé, azóta a Budapesti Ügyvédi Kamara tagja.

Nagy tapasztalattal rendelkezik külföldiek magyarországi befektetései, társasági jogi, ingatlanjogi, munkajogi területen, és a gazdasági életben előforduló legkülönfélébb atipikus szerződések terén. Magánszemélyeket többek között klasszikus polgári perekben, ingatlan- és munkajogi ügyekben képvisel, de foglalkozik hagyatéki, idegenrendészeti, közigazgatási jellegű kérdésekkel is.

Angol nyelven is dolgozik, szükség esetén jogi szakfordítóval együttműködve.

 

Dr. Nagy Viktor, Dr. Szeiler Nikolett, Dr. Kóczián Lilla, Dr. Füzi Tamás