Miért válasszon minket?

Előnyünk, hogy Irodánk fiatalos, dinamikus, adójogban szakértő ügyvédekkel és adóügyi eljárásokban tapasztalt könyvvizsgálókkal dolgozik együtt. Azonban úgy véljük nem elég szakértőnek lenni az adott témában, a problémát meg kell tudni oldani.

Tudatában vagyunk annak a felelősségnek, amelyet megbízóink ruháznak ránk, hiszen az ügyek sikeres vitelén múlhat az Ön vagy Társasága jövője. Munkánkat sok éves adójogban, adóellenőrzésekben szerzett gyakorlati tapasztalattal és elhivatottsággal végezzük, teljes körű és átfogó megoldást nyújtva az adott problémára. Kiemelkedően fontosnak tartjuk, hogy az elméleti tudáson kívül ismerjük az adóhivatali gyakorlatot és eljárást az egyes ügyekben, ugyanis a legtöbb esetben eredményt az adóhivatallal történő folyamatos kommunikáció és egyeztetés révén lehet elérni. Irodánk célja az ügyfelek professzionális kiszolgálása, a jogi kérdések gyakorlatias, ügyfélközpontú megközelítése és azok hatékony megoldása.

Az ügyvédi munkadíjunk töredéke egy esetleges adóhatósági vizsgálat megállapításának, amelyben jogi képviselő nélkül járna el. Ügyvédi munkadíjunkat mindig az adott ügy alapján és úgy alakítjuk ki, hogy érdekeltek legyünk ügyének eredményes megoldásában.

Fontosnak tartjuk, hogy

  • minden idejét a cége építésével és napi ügyeivel töltse, a jogi ügyeket ellátjuk Ön helyett, megkíméljük a bosszúságoktól.,
  • teljes körű átfogó megoldást nyújtsunk,
  • ügyfeleinket folyamatosan tájékoztassuk ügyük állásáról,
  • mi minden ügyet kihívásnak tekintünk, célunk a sikeres munka elvégzése,
  • hozzáállásunk ügyfeleinkhez személyes és bizalmas, mindíg elérhetőek és rugalmasak vagyunk.

 

SZÜKSÉGES LENNE KÖTELEZŐ KÉPVISELET AZ ADÓELLENŐRZÉSEK SORÁN!

Sok megbízónk érkezik hozzánk azzal a kérdéssel, hogy vajon lehet e az Adóhatóság ellen fellépni vagy fogadjuk el, hogy a hatóságnak mindig igaza van. Úgy vélem és kiállok azon álláspontom mellett, hogy az Adóhatóság előtt az ügyfeleknek állam által biztosított vagy választható, de kötelező jogi képviselettel kellene rendelkeznie, mivel a cégvezetők a saját munkájuk szakértői, de nem adózási szakemberek. Magyarországon több fórum előtt is kötelező a jogi képviselet - pl. büntetőeljárás, vagy ítélőtábal előtti eljárásban - miért épp az Adóhatóság előtt kellene adózóknak egyedül, képviselet nélkül eljárnia? Az adóhivatal ellen az ügyfélnek nincs fegyvertára, nem rendelkezik olyan mértékű tapasztalattal, számviteli, jogi képesítéssel, hogy az ügyét megfelelően tudná képviselni. Több megbízónk jön hozzánk az utolsó utáni pillanatokban, amikor már az adótartozás végrehajtás alá került. Javasoljuk, hogy az adóhatóság első értesítését követően forduljon hozzánk, hogy elkerülje a későbbi kellemetlenségeket, és megfelelő kezekben tudja ügyét.Az adóellenőrzések során az adójogban jártas jogi képviselő jelenti a biztonsági övet

Ügyvédi Irodánk olyan típusú ügyek esetén várja új ügyfelei megkeresését, amelyben nagy tapasztalattal és szakértelemmel rendelkezik:

Szolgáltatásainkról az alábbi linkeken olvashat: