Könyvelői állás

Könyvelő állás - Könyvelőirodánkba Kulcs-Soft szoftver használatában jártas könyvelőt keresünk, akár alkalmazotti teljes vagy rész munkaidőben vagy megbízotti jogviszonyban (egyéni vállalkozó, gazdasági társaság).

Könyvelőirodánkat többszáz adóellenőrzést követően, azok tapasztalatai alapján, ügyfeleink kérésére hoztuk létre. Ezért kiemelt figyelmet fordítunk az ügyfeleinkre, mivel tudjuk a könyvelés számukra egy fontos és szükséges tevékenység, de sokszor nem törődnek vele kellőképpen. Ennek kapcsán hétköznapi érthető nyelvre fordítjuk le, milyen lehetőségeik és kötelezettségeik vannak. Éppen ezért nagyon fontos számunkra, hogy új kollégánk szeressen és akarjon is kommunikálni ügyfelünkkel.

A könyvelés és bérszámfejtés az egyik rész tevékenységünk a jogi szolgáltatások (Dr. Szeiler Ügyvédi Iroda) és az adótanácsadás mellett. Ezért örülünk ha van adótanácsadói végzettséged, de a könyvelő állás ajánlatunkra történő jelentkezésnél egyáltalán nem elvárás, mert ebben a részben segíteni is tudjuk a munkádat.

A munkavégzés helyszíne lehet az irodánk vagy akár az otthonod is (részben) mivel olyan programot használunk, amelyet bárhol és bármikor elérhetsz.

Tehát amennyiben tudsz Kulcs Soft-ban önállóan könyvelni, ügyfélközpontú vagy és az ügyfelekkel történő folyamatos kommunikációt szereted akkor küldd el jelentkezésed az info(kukac)drszeiler.hu e-mail címre egy rövid motivációs levéllel tárgyban könyvelő állás megjelöléssel.

Jogviszony:

- munkaviszony (teljes vagy részmunkaidő)

- megbízási jogviszony (egyéni vállalkozó, társaság)

Könyvelő állásal kapcsolatos elvárásaink:

- Kulcs-Soft szoftver gyakorlott ismerete

- Jó kommunikációs készség

- Ügyfélközpontú gondolkodás

Ha kérdésed lenne hívd nyugodtan Kocsis Zoltánt a 06 70 523 2785-ös telefonszámon.